1000 liranın altını gören gram altın için net konuştu! Olacakları sıraladı. İslam Memiş sert konuştu: Aklı başında olan anlar

Ekonomist İslam Memiş, bin liranın altını gören gram altın için net konuştu. Bundan sonra olacakları sıraldı. "Aklı başında olan anlar" açıklamasında bulundu.

Google Haberlere Abone ol
1000 liranın altını gören gram altın için net konuştu! Olacakları sıraladı.  İslam Memiş sert konuştu: Aklı başında olan anlar - Resim: 3

Gram altın TL'de 1000-1040 seviyelerini takip ediyoruz. Ben bir aydır insanlara makas aralıklarıyla alakalı, ekran fiyatlarıyla alakalı farkındalık oluşturmaya çalışıyorum. Gerçek fiyatlarla aralarındaki... Aklı başında olanlar var, onlar olayı kavrayabiliyor. Bir de piyasadan bihaber ekrana inanmış olanlar var. İlk kez dinliyorlarsa onları da uyarmak isterim. Şu an gram altın TL 994 gösteriyorlar ama öyle bir rakam yok. Gram altın TL şu an 1009-1012 lira aralığında. Banka veya kuyumcularda bunun üzerine 3-5 lira kar koyacaktır. 1015'e alacaksınız. Ben 1000-1040'ı takip etmeye devam ediyorum. 1680 ve aşağısında ons altında baskılanma olursa evet 995 lira gram altın olabilir. Bu orta ve uzun vade için mükemmel fırsat demek oluyor.

1200 ve devamında 1450 öngörümde herhangi bir değişiklik olmadığını ifade ediyorum. Ekranlarda 975 falan gösterdiler. Türkiye'de 990 lira gram altın olabilir ama bana göre zor, olursa da müthiş fırsatlar verir. Fırsatlar şimşek gibidir, gelir ve geçer. O seviyeden alabilecekler mi, yetişebilecekler mi, bir sürü hikayesi var bu işin. Gram altını koruyan bir dolar TL kuru var.

SIRADAKİ GALERİ

Dolarda Eylül kıyameti: İzleyin Dolarda Eylül kıyameti: İzleyin