Çalışanlara 50 bin lira yeni yıl ikramiyesi. Hesaplara yatacağı tarih belli oldu

Yapı Kredi Bankası üst yönetimi 2024 yılına girerken çalışanlarını ikramiye ile ödüllendirdi. Banka üst yönetimi çalışanlarına yılbaşı ikramiyesi olarak brüt 50 bin TL ödeme kararı aldı. Bu rakamın bankacılık sektöründe verilen en büyük ikramiye olduğu belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Çalışanlara 50 bin lira yeni yıl ikramiyesi. Hesaplara yatacağı tarih belli oldu

2024 yılına sayılı günler kala şirketler çalışanlarına hediyeler ve ikramiyeler dağıtıyor. Şirketlerin verdiği ikramiyelerin ve hediyelerin çalışanların motivasyonunu artırdığı şirketlerin verimliliğini yükselttiği ifade edildi.

Bankacılık sektöründe Yapı Kredi ise çalışanlarına vereceği ikramiye ile dikkat çekti.

Banka üst yönetimi çalışanlarına yılbaşı ikramiyesi olarak brüt 50 bin TL ödeme kararı aldı. Bu rakamın bankacılık sektöründe verilen en büyük ikramiye olduğu belirtildi.

İkramiyelerin 02 Ocak Salı günü hesaplara yatırılacağı öğrenildi.

Yapı Kredi Bankası'nın Tarihçesi

Çalışanlara 50 bin lira yeni yıl ikramiyesi. Hesaplara yatacağı tarih belli oldu

Çalışanlara 50 bin lira yeni yıl ikramiyesi. Hesaplara yatacağı tarih belli oldu - Resim : 2

1944 yılında Türkiye’nin perakende bankacılık odaklı ilk ulusal çaplı özel bankası olarak kurulan Yapı Kredi, bankacılık sektöründe daima öncü bir rol oynamıştır.

2006 yılında, Yapı Kredi ve Koçbank’ın aynı alanda faaliyet gösteren iştirakleri de dâhil olmak üzere birleşmesi gerçekleşmiştir.

2007 yılında, iş kolu bazlı hizmet modeli tamamlanmış, şube ağı genişletme çalışmaları başlamıştır.

2013 yılından başlayarak, kredi ve mevduat alanlarında dengeli büyüme ile etkin likidite yönetimine devam edilmiştir.

2015 ve 2017 yılları arasında banka bilişim teknolojileri ve dijitalleşme alanında önemli yatırımlara imza atarak, gelecek yıllar için altyapısını güçlendirmiştir.

2018 yılında banka, parçalı işlemler, işlem bankacılığı, verim yönetimi, sağlam aktif kalitesi ve risk iştahına yönelik stratejik önceliklerini açıklamış, aynı zamanda temel bilanço göstergelerini (likidite, provizyonlar ve sermaye yapısı) güçlendirmeye odaklanmıştır.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin