Forbes dergisinden Elon Musk'a kötü haber. 'Dünyanın en zengini' unvanını Bernard Arnault'a kaptırdı

Bernard Arnault, Louis Vuitton Moet Hennessy şirketler grubunun lideri olarak, Amerikalı girişimci Elon Musk'ı geride bırakarak dünyanın en varlıklı kişisi haline geldi. İlk on listesinde, Berkshire Hathaway holdinginin başkanı Warren Buffett 125.9 milyar dolarlık servetiyle birinci sıradayken, Microsoft'un kurucusu Bill Gates ise 122.8 milyar dolarlık servetiyle ikinci sırayı elde etti.

Google Haberlere Abone ol
Forbes dergisinden Elon Musk'a kötü haber. 'Dünyanın en zengini' unvanını Bernard Arnault'a kaptırdı

Forbes dergisi dünyanın en zenginlerini açıkladı. Bernard Arnault'nun serveti 21.6 milyar dolar artarak, 205.8 milyar dolara yükseldi. Elon Musk, şirketleri Tesla ve SpaceX ile 204,2 milyar dolarlık net servete ulaşarak ikinci sıraya düştü.

Onları Amazon'un kurucusu Jeff Bezos (179.9 milyar dolar), Oracle şirketinin yaratıcılarından Larry Ellison (142.6 milyar dolar) ve Amerikan şirketi Meta'nın Başkanı Mark Zuckerberg (138.8 milyar dolar) takip etti.

İlk on listesinde Berkshire Hathaway holdinginin başkanı Warren Buffett 125.9 milyar dolar, Microsoft'un kurucusu Bill Gates ise 122.8 milyar dolarlık servetleriyle yer aldı.

BERNARD ARNAULT KİMDİR?

Bernard Arnault Fransız iş insanı. Fransız LVMH holdinginin CEO'sudur. Dünyanın en büyük lüks eşya şirketi olan LVMH'nin başkanı ve genel müdürüdür. Nisan 2018'de, Zara'dan Amancio Ortega'nın zirvesine çıkarak modada en zengin kişi oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler forbes elon musk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin