3 yaşındaki oğluna dehşeti yaşattı. Böyle anne görülmedi. Önce bastonla dövdü sonra kaynar suda yaktı

Korkunç olay İngiltere'nin Durham bölgesinde yaşandı. Bir anne üç yaşındaki oğlunu eziyet çektirerek öldürdü. Küçük çocuğu önce bastonla dövdü ardından kaynar suyla yaktı.

Google Haberlere Abone ol
3 yaşındaki oğluna dehşeti yaşattı. Böyle anne görülmedi. Önce bastonla dövdü sonra kaynar suda yaktı

30 yaşındaki Christina Robinson, Kasım 2022'de üç yaşındaki oğlu Dwelaniyah'yı İngiltere'nin Durham'daki evinde oklavayla döverek ve kaynar suyla yakarak öldürmekle yargılanıyor. 

The Sun'da yer alan habere göre, 3 yaşındaki çocuğun ölümünden önceki haftalarda kasten bacaklarını ve kalçasını haşlamak ve bambu bastonla dövmekten yargılanan anne suçlamaları reddetti. 

Newcastle Kraliyet Mahkemesi, Robinson'un küçük çocuğu İncil'in öğretilerine göre cezalandırmasına izin verildiğini iddia ettiğini duydu. 

İçişleri Bakanlığı patologu Dr. Nigel Cooper, Dwelaniyah'da otopsi yaptı ve vücudunun yüzde 20'sinin son derece acı verici olabilecek yanıklara maruz kaldığını bildirdi.

3 yaşındaki oğluna dehşeti yaşattı. Böyle anne görülmedi. Önce bastonla dövdü sonra kaynar suda yaktı

DUŞTA OYNARKEN YANDI

Robinson, oğlunun duşta oynarken sıcak sudan yaralandığını iddia etti, ancak savcılık oğlunun kasten bacaklarının ve kalçasının yandığını söyleyerek buna karşı çıktı.

Jüri, annenin yanıklar için tıbbi yardım aramadığını ve yaralarını kendisinin tedavi ettiğini dile getirdi. 

Dr Cooper, Dwelaniyah'ın ölüm nedeninin kafa travması ve enfeksiyonlu yanıklar olduğunu söyledi.

Yanıkların ölümüne bir dereceye kadar katkıda bulunduğunu çünkü vücudunun travmayla başa çıkmak, hasarı onarmak ve enfeksiyonla savaşmak için çok çalıştığını söyledi.

Yanıkların etkisi sorulduğunda Dr. Cooper mahkemeye şunları söyledi: 'Üç yaşında sağlıklı ve formda bir çocuk değildi.

'Muhtemelen zaten ölecekti ama kafa travmasına dayanabilecek daha iyi bir konumda olurdu (yanıklara maruz kalmasaydı).'

Robinson, Dwelaniyah'nın peynir ezmesi yerken boğulduğunu iddia etti ancak Dr. Cooper, otopsi sırasında gözlemlediği kafa yaralanmalarının bu açıklamayla açıklanmadığını söyledi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin