Vicdansız sürücü köpeği kamyonun arkasına bağlayıp sürükledi

Antalya’da vicdansız bir sürücü, kamyonun arkasına bağladığı köpeği dakikalarca sürükledi. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından polis, plakası belirlenen sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Antalya'da bir sürücünün kamyonetin arkasına bağladığı köpeği zorla götürmeye çalışması tepki çekti. Polis ekipleri, plakası belirlenen kamyon sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, dün akşam saatlerinde kent merkezinde yaşandı. Bir vatandaş tarafından cep telefonuyla çekilen görüntülerde, sürücüsü henüz belirlenemeyen 07 AFP 863 plakalı kamyonetin arkasına bağlanan köpeğin, zorla götürülmeye çalışıldığı görüldü.

Yorgun ve bitkin düştüğü gözlenen köpeğin bir süre sonra kamyonetin arkasında sürüklendiği dikkati çekti. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük gördü. Polis ekipleri, sürücüyü yakalamak içim çalışma başlattı. 

Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun