Okan Buruk'un bir telefonuyla Galatasaray'a evet dedi. A Milli Takım'ın yıldızı bedavaya geliyor

Sezon sonunda Lille ile bitecek sözleşmesini uzatmak istemeyen Yusuf Yazıcı için Galatasaray harekete geçti. Bu sezon attığı gollerle adından yine söz ettirmeyi başaran Yusuf Yazıcı'yı transfer etmek için Okan Buruk bizzat devreye girdi. Yusuf Yazıcı ile bire bir görüşen Okan Buruk, A Milli Takım'ın yıldız ismini Galatasaray formasını giymeye ikna etti.

Bu sezon özellikle UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lille formasıyla attığı gollerle birçok takımın transfer listesine giren Yusuf Yazıcı, Galatasaray formasıyla Türkiye'ye yeniden dönmeye hazırlanıyor.

Lille'de geçirdiği başarılı sezona rağmen Fransız ekibiyle sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Yusuf Yazıcı için Galatasaray devreye girdi. Kadrosunu daha da güçlendirmek ve derinleştirmek isteyen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk da Yusuf Yazıcı'nın transferi için bizzat devreye girdi ve A Milli Takım'ın yıldız isiyle bir görüşme gerçekleştirdi.

Milan ve Sevilla gibi takımların transfer listesinde olmasına rağmen Okan Buruk ile görüşmesinin ardından Galatasaray'a transfer olmayı kabul eden Yusuf Yazıcı'nın önümüzdeki sezondan itibaren parçalı formayı giymesi bekleniyor.

Bu sezon Lille formasıyla 41 maça çıkan Yusuf Yazıcı 12 kez gol sevinci yaşarken, 3 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Türkiye'den vize istemeyen ülke sayısı 99 oldu! Türkiye o ülke ile birleşecek! Şengör tarih verdi Kızıl Goncalar'da bu akşam fırtına kopuyor! Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı SASA'dan flaş bedelli sermaye artırım kararı Hadise Cannes'a damga vurdu!