Ünlü oyuncuyu görenler tanıyamadı. O eski halinden eser kalmadı. Güzelliği ile büyülüyordu. Görüntüler tartışmalara neden oldu

“When Harry Met Sally” ve “Sleepless in Seatle” filmlerinin yıldızı Meg Ryan'ın son görüntüsünü görenler gözlerine inanamadı. Ryan'ın son görüntüsü tartışmaları da başlattı.

Romantik komedi kraliçesi Meg Ryan'ın görüntüsü kozmetik çalışmalar hakkında spekülasyonlara yol açmıştı. Hayranlarından Meg Ryan'a destek mesajları geldi.

 

61 yaşındaki Meg Ryan "When Harry Met Sally" efsanesi, Michael J. Fox'u yakında çıkacak olan "STILL" belgeselinin gösteriminde desteklemek için uzun bir aranın ardından New York'ta halkın karşısına çıktı.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Görüntülerde Meg Ryan'ın yüzünü değiştirdiği, doldu yaptırdığı, ameliyat olduğu ve Hollywood ikonu olan Madonna'ya benzemeye başladığını iddia etti.


Ancak taraftarlar, Ryan'a yönelik eleştirilerin yersiz olduğunu söyleyerek tepki gösterdi.

Haryanları Ryan için yaşlandığını ancak hala çok güzel olduğunu bir gün herksin bu durumları yaşayacağını ifade etti.

“Kadınlar yaşlandıkça neden görünüşlerine göre bu kadar yargılanıyorlar?” diye soran bir sosyal medya kullanıcısı, “Meg Ryan 62 yaşında. İnsanları güldürmekten başka bir şey yapmadı. Alaycı sözler söylemeyi bırakın ve onun huzur içinde yaşlanmasına izin verin.” dedi.

Üçüncü bir hayranı, "Meg Ryan, 61 yaşındaki birinden beklediğiniz kadar farklı görünüyor" diye ısrar etti.

Bir başkası, Ryan'ın görünüşüyle ​​​​istediği her şeyi yapmaya hakkı olduğunu söyledi.

Başka bir hayranı ise "Bana kalırsa bu onun parası ve hayatı" dedi. Ryan, yayınlanan fotoğrafları hakkında bir açıklama yapmadı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı