Türk siyasetinde sürpriz parti. İşte yeni siyasi partinin ismi ve kurucusu...

MHP eski Milletvekili, İYİ Parti kurucularından, Türk Tarih Kurumu eski Başkanı Yusuf Halaçoğlu parti kuracağını açıkladı. Yeni partinin ismi de belli oldu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Yusuf Halaçoğlu geçtiğimiz aylarda, “Seçim sonrasında siyasete büyük bir boşluk olduğu görüldü.Toplumdan çok büyük bir arzu var ,toplumu birleştirecek, sağa veya sol diye nitelendirilmeyecek, ülke yararına kim nasıl ne düşünüyorsa onların uygulanabildiği, toplumun ayrıştırılmadığı toplumun samimi inançlarına karşı çıkılmayacak,eğitimde köklü değişiklikler yapacak hukuk sisteminde köklü değişiklikler yapacak yeni bir siyasi anlayışa ihtiyaç olduğu görüldü Bu sebeple Türkiye’de halk tarafından tanınmış güvenilir insanlardan bir kurucular kurulu oluşturulmak suretiyle siyasi bir hareket yapılabilir mi arayışı içindeyiz” açıklamasını yapmıştı.

Halaçoğlu, ‘Kutlu Parti’ adında yeni bir siyasi parti kuracaklarını duyurdu.

Halaçoğlu, MHP'den ayrılarak İYİ Parti'yi kuran ekibin içerisinde yer almış 2018'de de istifa etmişti.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı