TRT yasaklattı sosyal medya sallandı: 'Zaytung falan değil'

Kadınlar ve çiftler dalında buz pateni yarışmalarını yayınlamama kararı alan TRT, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

7 Şubat'ta Rusya Soçi'de başlayacak olan '2014 Kış Olimpiyatları'nın yayın haklarını alan TRT kadınlar ve çiftler dalında buz pateni yarışmalarını yayınlamama kararı aldı.



4 yıldır buz pateni gösterilerini yayınlamayan TRT'nin kadın sporcuların kıyafetlerinden rahatsızlık duyduğu iddia edildi. 



Twitter'da en çok konuşulan konular arasında yer alan TRT için şu yorumlar yapıldı:



Pelin Özkan ‏@pelinozkan Buz pateni yarışmalarında kadın sporcuları sansurleyecekmis TRT. Ozal Ankara'daki buz pateni salonu açılışına Katherina Witt'i getirmisti.



ŞİRİN SEVER@srnsever  Bu da oldu mu? Doğru mu? RT "TRT Kadınlar Buz Pateni Yarışmasını 'Kıyafet Hassasiyeti' Gerekçesiyle Yayınlamayacak"



Sevim Gözay ‏@SevimGozay Buz patenini çıplak bacaktan ibaret görmek için Recep İvedik olmak gerek. #TRT



Melike Karakartal ‏@melikekarakarta Buz pateni demişken, halıları kaldırıp çorapla parke üzerinde kaymak suretiyle teklerde ben de çok yarıştım. Bize bunu yapmayacaktın TRT.



Özlem Kumrular ‏@Donquijote1974  TRT'de buz pateni yasağı, cıbıllıktan mütevellit! Spordan tahrik olmayı başarabilen resmi bir televizyona sahibiz!



Doğukan ‏@Dogukancelimli "TRT kıyafetleri yüzünden buz pateni yarışmalarını yayınlamayacak" zaytung falan değil, TRT yöneticileri tahrik oluyormuş sanırım.



kentaçdis ‏@madamgok TRT kış olimpiyatlarında kadınların buz pateni performansını yayınlamayacakmış. Yeminle bıktım ben sapıklarla aynı havayı solumaktan.



Sinem Ferda Kırkoç ‏@snmfrdkrkc Türkiye Olimpiyatları alsaydı TRT biz pateni görüntülerini bulanık mı verecekti acaba? Insan merak etmiyor değil.



En Dış Kulvardan ‏@endiskulvardan TRT Kadınlar Buz Pateni Yarışmasını yayınlamayacakmış mış mış yakında futbolda yayınlamaz erkeklerin bacakları gözüküyor derler



Miray Özkardeş ‏@MirayEvita Hamile kadından tahrik olan zihniyet için buz patenini dekolte yüzünden yayınlamamak çok da tuhaf değil. Sıra yüzmede. Hadi TRT


Fabrikada grup seks: 4 kişi olay anında basıldı Yarın başlıyor uyarı geldi. Meteoroloji açıkladı Esra Ezmeci'nin damacana cevabı kırdı geçirdi Apartman trafosunda korkutan patlama! Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... İşte Green Card 2025 sorgulama ekranı