Transfer döneminin uzatılması isteğine FIFA'dan cevap geldi. FIFA, Türkiye'de transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasını onayladı

Türkiye'de ikinci transfer ve tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzatılması için TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, FIFA'ya başvurmuştu. FIFA kararını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, transfer dönemini ikinci kez uzatmak için FIFA'ya başvurduklarını açıklamıştı.

Ülkemizde meydana gelen depremin ardından 18 Şubat'a kadar uzatılan transfer döneminin 5 Mart'ta kadar uzatılması için FIFA'ya başvuru yapan TFF'ye cevap geldi.

FIFA'DAN ONAY GELDİ

Ajansspor'da yer alan habere göre FIFA, TFF'ye transfer döneminin 5 Mart'ta uzatılması için sözlü olarak onay verdi. Konuyla ilgili yarın resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması Ayrılık acısına son! Yapay zeka silecek Altın dibi gördü, buradan ivmeyi yakalayacak mı?