'SÜPER DADI' TRT1'DE BAŞLIYOR VİDEO

© MEDYATAVA-"Supernanny" ismiyle İngiliz kanalı Channel 4'te 2004'ten bu yana yayınlanan dünya çapında ün yapmış televizyon şovu “Süper Dadı” çok yakında TRT1’de başlıyor. İşte ayrıntılar ve programın tanıtım filmi...


“Süper Dadı” (Supernanny) programı 11 Mart Pazar saat 17:40'ta TRT1 ekranında izleyiciyle buluşuyor.



Gerçek yaşantısında aile içi ilişki danışmanı ve yaşam koçu olan Yeşim Varol Şen yani “Süper Dadı” programda hatalı ebeveyn tutumları nedeniyle çocuklarıyla ilişkilerini düzenlemede sıkıntı yaşayan anne-babalara tavsiyelerde bulunacak ve onlarla sağlıklı iletişim kurmalarına yardımcı olacak.



"Gerçek Aileler, Gerçek Sorunlar, Gerçek Çözümler" sloganıyla yola çıkılan programda “Süper Dadı” anne-baba-çocuk üçlüsünü incelerken özellikle bilişsel davranışçı ekolün olanaklarından faydalanıyor. Her ailede yaşanabilecek sorunlarla ilgili anında çözüm üretebilecek tecrübeye ve birikime sahip olan “Süper Dadı”nın çekimlerde kamera arkasındaki uzman danışmanı ise alanında 15 yıllık bir kariyere sahip olan uzman psikolog Aysun Ömeroğlu.



Süper Dadı’ya konuk olacak aileler tamamen gönüllülük esasıyla seçiliyor. Seçim yapılırken gönüllü ailelerin program formatının en etkin şekilde çekilebilmesi için gerekli olan yaşam dinamiklerine ve 10 yaşını geçmemiş en az 2 veya 3 çocuğa sahip olmalarına dikkat ediliyor.



Ana amacını televizyon kavramının doğal gerekliliği olan izlenilirliğin yanında toplumsal fayda ve fırsat eşitliği olarak tanımlayan program, bugün kadar İngiltere, ABD, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Brezilya, Singapur, Romanya, Malezya, Çin, Polonya, Endonezya, İsrail, Belçika, Yunanistan ve Kanada gibi 20’yi aşkın ülkede yayınlandı.



Program, ABD’de ABC, İngiltere’de Channel 4, Almanya’da RTL gibi dünyanın en tanınmış televizyon kanallarında yayınlandığı günün en çok izlenen ve eleştirmenler tarafından en fazla takdir gören yapımları arasında yer aldı. 



“Süper Dadı” ilk bölümde Küçükgörür Ailesi'nin yardım çağrısına cevap veriyor



Çocuklarının yaramazlıklarıyla baş edemeyen anne ve baba Süper Dadı'dan neler öğrenecek? Pozitif disiplin tekniklerine küçük afacanlar nasıl tepki gösterecek, yeni ev düzeni nasıl olacak?



Hepsi ve daha fazlası her pazar saat 17:40’ta Süper Dadı’da.


Süper Dadı from TRT1Superdadi on Vimeo.

Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi Beşiktaş'ta kaleye ilk aday Altay Bayındır Arina Fedorovtseva tatil sezonunu açtı İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Temassız kart ödemelerinde işlem limiti artıyor!