Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin konuğu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül oldu

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’dü. Sarıgül siyasete başlama hikayesini ve unutamadığı anılarını samimi açıklamalarıyla tv100 izleyicileriyle paylaştı. Mustafa Sarıgül Şükrü Dudu'nun 2028 seçimleri için adayını sorması üzerine "Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" dedi.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğuydu. Siyasetin deneyimli ve renkli siması Sarıgül siyasi kariyerinin başlama hikayesinden, belediye başkanlığında ve vekillik döneminde unutamadığı anılarına kadar samimi açıklamaları tv100 izleyicileriyle paylaştı.

ÖZGÜR ÖZEL'İ VE İMAMOĞLU'NU NASIL BULUYOR?

Sarıgül İmamoğlu ve Özgür Özel ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Sarıgül, "Özgür Özel’e kurultayda destek vermedim ama Özel son seçimlerde partimizi büyük bir başarıya ulaştırdı ve partimizin genel başkanı olarak daha başarılı olması için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz. Başkanımızın yönetimini Ecevit’ten sonra özellikle yüzde 38 oyla çok büyük bir destek verdiler. Bizim görevimiz de bu desteğin önünü daha da açmak.

İmamoğlu, başarılı, son derece iyi. Kendisini Beylikdüzü belediye başkanlığından beri tanırım. Partimize de önemli katkıları var. Benim de Ekrem başkanın siyasete girmesinde çok önemli katkılarım oldu." ifadelerini kullandı.

"2028 İÇİN ÖZGÜR ÖZEL'E DİKKAT EDİN"

Mustafa Sarıgül Şükrü Dudu'nun 2028 seçimleri için adayını sorması üzerine "Siyaset uzun vadeli bir şeydir. Yarın sabah ne olacağı belli olmaz. Ama şunu söyleyebilirim. Bilgi, beceri, yetenekleriyle daha önce CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" dedi.

SARIGÜL'DEN NUSRET'E ÇAĞRI: HASTA MISIN SEN NUSRET, FREN YAP!

Sarıgül, programda Nusret'e de bir çağrı yaparak, "Nusret, dinlemiyorsun beni… Biraz fren yap, kurban olayım sana. Her yerde dükkan açmak nedir ya! Hasta mısın sen? Mikanos’a bak orayı toparla. Amerika’nın her yerinde dükkan açmana gerek yok, İngiltere’dekileri iyi bir şekilde korumanı istiyorum. Seninle gurur duyuyorum. Şu anda dünyada en çok tanınan Türk’sün. Ama dostlarını unutma, hava atma Nusret, gümbür gümbür geliyorsun ama paldır küldür gitmeni istemiyorum, bir hemşehrin olarak her zaman yanındayım ama can Erzincan’a gelmezsen neredeysen seni bulacağım. Can Erzincan’a seni mutlaka bekliyorum.” sözleriyle konuştu.

TULUM PEYNİRİ SÜRPRİZİ...

Mustafa Sarıgül’e programda tulum peyniri sürprizi de yapıldı. ‘Tulum peynirim nerede, onsuz konuşamıyorum’ sözlerinin üzerine Şükrü Dudu berber koltuğunda Sarıgül’e tulum peyniri ve çay ikram etti.

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi