SON DAKİKA! İSTANBUL'DA PATLAMA!

Sütlüce'deki AK Parti İl binasının yakınında bulunan çevik kuvvet otobüsünün yanında patlama yaşandı.


İmrahor Caddesi üzerindeki AK Parti İl Başkanlığı ile MÜSİAD binaları önünde bekleyen Çevik Kuvvet otobüsü yakınında sabah saatlerinde patlama oldu.


Patlamaya bir motosiklete bırakılan bombanın neden olduğu belirtiliyor. Patlamada motosikletin yanına bırakıldığı araç ile polis midibüsünde hasar meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre aralarında polislerin de olduğu 10 kişi hafif yaralandı. Patlamada motosikletin bırakıldığı yolun kenarındaki inşaatta çalışan işçilerinde yaralandığı ifade ediliyor. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.


Polis midibüsünde 21 polisin olduğu belirtiliyor.



İKİNCİ PATLAMA İHTİMALİNE KARŞI GÜVENLİK ÖNLEMİ


Olayda yaralananların Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmasının ardından ikinci bir patlama ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. 


'BOMBA UZAKTAN KUMANDAYLA PATLATILMIŞ'



İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, 10 hafif yaralı olduğunu belirtti ve ''Plastik patlayıcı kullanılmış. Bomba uzaktan kumandayla patlatılmış. Motosikletin üzerine konulduğunu tahmin ediyoruz. Yaralılarımızın durumu iyi'' dedi.


Ümit Türk/DHA

Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Ayrılık acısına son! Yapay zeka silecek