Şirin Payzın'dan Oral Çalışlar'ı kızdıran soru!

CNN Türk'te yayınlanan 360 Derece'de Şirin Payzın'ın konuğu olan Oral Çalışlar hangi soruya sinirlendi?

Taraf Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Çalışlar, dün CNN Türk'te Şirin Payzın'ın muhalefet kanadından sürece ilişkin yapılan eleştirileri dillendirdiği sorusuna "Ben de bunu anlamıyorum yahu" diyerek tepki gösterdi.



Akil insanlar listesinde Karadeniz Bölgesi'nde yer alan Oral Çalışlar sürece ilişkib beklentilerini ve yapılacakları aktardığı programda Şirin Payzın'ın bir sorusuna sinirlendi.



İşte programda Çalışlar'ın tepki göstermesine neden olan o soru...



Şirin Payzın: Muhalefet ve sivil toplum eleştirdi, ne olduğunu bilmiyoruz diye. Gerçi başbakan ben birşey almak ya da vermek için yapmıyorum, bir hedef uğruna yapıyorum o da barışın sağlanması dedi ama, siz insanlara gidip süreç şöyle işliyor dediğiniz zaman elinizde bir takım veriler olması lazım. Hükümetten bilgi alabileceğinizi düşümnüyor musunuz?



Oral Çalışlar: "Ben de bunu anlamıyorum yahu. Şimdiye kadar yürütülen en şeffaf süreç. BDP'li vekiller Kandil'e gidiyor, Öcalan ne istediğini söylüyor, Başbakan ne istediğini söylüyor. Televizyonlarda anlatıyor. Gizli kapaklı ne olabilir. Ben bunu anlamıyorum. Kim ne öğrenmek istiyor ki… Dünyada bu çatışma alanlarındaki en açık süreçlerden birine tanık oluyoruz. Ne öğrenilmek isteniyor… Ne gizli kapaklı… "


Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Beşiktaş'ta kaleye ilk aday Altay Bayındır Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi Arina Fedorovtseva tatil sezonunu açtı Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı!