Sigara fiyatlarına 10 TL zam: Tarih verildi. Alkole yeni bir zam geliyor. Tiryakileri üzecek haber geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş duyurdu

Tiryakilere kötü haberi Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş duyurdu. Sigara fiyatlarına okkalı bir zam geliyor bununla ilgili tarih de verildi. Gelecek zam oranı ise dudak uçuklatacak cinsten... 10 TL.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş tiryakilere kötü haberi verdi ve zam geleceğini söyledi.

Sigara fiyatlarına son olarak ocak ayında zam gelmişti. Ancak daha üçü ay geçmeden yeni bir zammın geleceği haberini Özgür Aybaş duyurdu.

Aybaş, sosyal medya yani X'ten yaptığı duyuruda 1 Nisan sonrası yeni zamların geleceğini söyledi.

Aybaş, sigaraya zam geleceği yönünde bilgiler aldıklarını belirterek üretici firmaların da ürünleri kısıtlamaya başladıklarını iddia etti.

Aybaş, alkolün de yüzde 10 zamlanacağını açıkladı.

Özgür Aybaş yaptığı paylaşımda "1-10 Nisan arası Alkollü içkiler ve sigara zammı konuşuluyor firmalar sigara satışında ürün kısıtlamasına başladılar. Sigara için dolaşan fısıltı 10 TL civarı. Zamlar Bayram sonrasına da kalabilir diye öngörülüyor umarım zam geçişi yaşanmaz" ifadesini kullandı.

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL! 6.5 büyüklüğünde deprem; işte merkez üssü