Şampiyonlar Ligi'nde çılgın gece. Newcastle United yirmi yıl sonra döndüğü turnuvada PSG'yi dağıttı

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçlarına oynanan sekiz maçla devam edildi. Ölüm grubu olarak adlandırılan F Grubu'nda Newcastle United sahasında konuk ettiği PSG'yi 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta maçlarına oynanan sekiz maçla devam edildi.

19:45 seansında oynanan iki maç büyük heyecana sahne olurken; Shakhtar Donetsk, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Antwerp'i 3-2 mağlup etmeyi başardı. Antwerp'te tecrübeli isim Toby Alderweireld 90+7. dakikada penaltı vuruşundan yararlanamadı.

19:45'te oynanan bir diğer maçta ise Atletico Madrid sahasında konuk ettiği Feyenoord'u 3-2'lik skorla geçerek Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk galibiyetini aldı.

NEWCASTLE UNITED, PSG'YE SAHAYI DAR ETTİ

Şampiyonlar Ligi'nin en dikkat çeken grubu olan F Grubu'nda ise Newcastle United sahasında konuk ettiği PSG'yi 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. İngiliz ekibine üç puanı getiren golleri Almiron, Burn, Longstaff ve Schar kaydetti.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin toplu sonuçları şu şekilde:

E Grubu:

Atletico Madrid-Feyenoord : 3-2

Celtic-Lazio : 1-2

F Grubu:

Borussia Dortmund-Milan : 0-0

Newcastle United-Paris Saint-Germain : 4-1

G Grubu:

Leipzig -Manchester City : 1-3

Kızılyıldız-Young Boys : 2-2

H Grubu:

Royal Antwerp-Shakhtar Donetsk : 2-3

Porto-Barcelona : 0-1

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı