RTÜK'ten Halk TV'ye ağır cezalar

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Halk TV'ye yine ağır cezalar verdi. RTÜK, Halk Tv’ye o sözler nedeniyle yüzde 5 idari para cezası, 5 kez de program durdurma cezası verdi.

Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Halk TV'ye yine ağır cezalar verdi. RTÜK, Halk TV’ye CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun söylediği sözler nedeniyle yüzde 5 idari para cezası, 5 kez de program durdurma cezası verdi.

RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, cezaları böyle duyurdu:

 "CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun “Bir iktidar değişikliğine gidişatı görüyorum, böyle olacağını da düşünüyorum” sözünü RTÜK, “Toplumu kin ve düşmanlığa tahrik” sayarak Halk Tv’ye yüzde 5 idari para cezası, 5 kez de program durdurma cezası verdi... Canan Kaftancıoğlu kararı, Radyo ve Televizyon Üst Kurulunda 3’e karşı 6 üyenin oyuyla, oy çokluğuyla kabul edildi."

 

İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması Ayrılık acısına son! Yapay zeka silecek Altın dibi gördü, buradan ivmeyi yakalayacak mı?