Mucize Doktor'un Ali Vefa'sı Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu evlendi... İşte düğünden ilk fotoğraflar...

'Mucize Doktor' dizisinde 'Ali Vefa' karakterine hayat veren Taner Ölmez, uzun süredir kendisi gibi oyuncu Ece Çeşmioğlu ile aşk yaşıyordu. Çift, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kıydığı nikah ile evlendi.

'Mucize Doktor' dizisinde 'Ali Vefa' karakterine hayat veren Taner Ölmez, uzun süredir ilişki yaşadığı oyuncu Ece Çeşmioğlu'yla nikah masasına oturdu...


Az sayıda davetlinin katıldığı nikah öncesi basın mensupların sorularını yanıtlayan çift, "Çok mutluyuz. Pandemiden dolayı küçük bir kadro ile düğünümüzü yapıyoruz" dedi.

AYLAR ÖNCE SÖYLEMİŞTİ
TaNer Ölmez, aylar önce 'Aşk hayatın nasıl?' sorusuna şöyle yanıt vermişti: Ben nişanlıyım, çok mutlu bir ilişkim var. Korona olmasaydı ben şimdiye evlenmiştim. Korona biterse bu yaza, bitmezse de çok az kişiyle nikah salonuna gidip kıyarız. 



NİKAHI İMAMOĞLU KIYDI
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu'nun nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu kıydı...

İmamoğlu'nun nikah sonrası evlilik cüzdanını Ece Çeşmioğlu'na vermesinin ardından, Çeşmioğlu davetlileri evlilik cüzdanını sallayarak selamladı..

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi West Ham United, Semih Kılıçsoy için geliyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Mustafa Destici'den asgari ücret çıkışı