Fenerbahçe ile işim bitti dedi. Ayrılık kararını verdi, yana döne yeni takım arıyor

Olaylı Trabzonspor maçında yaşanılanların ardından kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istemeyen Dominik Livakovic ayrılık kararı aldı. Dominik Livakovic menajerine haber vererek Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini kesin bir dille söyledi ve bonservis ücretinin belirlenmesini istedi.

Bu sezon zaman zaman uzak mesafeden yediği gollerle eleştirilerin hedefinde olan ve beklenen performansın altında kalan Dominik Livakovic'in, Fenerbahçe kariyeri çok kısa sürdü.

Trabzonspor maçında yaşanan olaylar ve çenesine isabet eden yabancı madde nedeniyle sakatlık geçiren Dominik Livakovic kariyerine Türkiye'de devam etmeme kararı aldı ve menajerine Fenerbahçeli yöneticilerle konuşması için talimat verdi. 

Hırvat kalecinin menajeri, yönetimle bir görüşme gerçekleştirerek oyuncu için bir bonservis bedeli belirlenmesini istedi. Sarı-lacivertli yönetim, belirlenen rakamı 10 milyon Euro olarak açıkladı.

43 MAÇTA 46 GOL YEDİ

29 yaşındaki Hırvat eldiven Dominik Livakovic bu sezon görev aldığı 43 maçta 46 kez kalesinde topu ağlarda gördü. Livakovic 17 maçta ise kalesini gole kapadı.

Türkiye'den vize istemeyen ülke sayısı 99 oldu! Türkiye o ülke ile birleşecek! Şengör tarih verdi Kızıl Goncalar'da bu akşam fırtına kopuyor! SASA'dan flaş bedelli sermaye artırım kararı Ercan'dan 7 büyüklüğünde deprem uyarısı Almanya ve Fransa'dan sonra Türkiye'ye sıçradı!