Merve Dizdar yeni dizisini anlattı: Çok şanslıyım

TRT 1'in yeni dizisi Masumlar Apartmanı yarın ekran macerasına başlıyor.. Dizide Gülben karakterini canlandıran Merve Dizdar, yeni karakteriyle ilgili konuştu..

Oyuncu Merve Dizdar, 15 Eylül’de TRT 1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı'nda canlandıracağı Gülben karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

TRT 1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı 15 Eylül Salı (yarın) akşamı izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin başrolleri arasında Merve Dizdar da yer alıyor.

Eltilerin Savaşı ve Alice Müzikali ile büyük çıkış yakalayan Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’nda Gülben karakterine hayat verecek.

"Gülben’i tanıdığım için çok şanslıyım"

Gülben karakterinin çaresizliği ve umudu aynı anda hissettirdiğini söyleyen Dizdar, Gülben’le tanıştığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Han’ın kız kardeşlerinden biri olan Gülben, tıpkı ablası Safiye gibi temizlik takıntılı bir kadın. Ancak onun sırları bununla sınırlı değil.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı