Mehmet Barlas, Ahmet Hakan'ı 'mahalle' üzerinden bombaladı: Allah ıslah etsin

Hürriyet ve Sabah gazetesi yazarları arasındaki gerginlik devam ediyor.

Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas'ın 'Aydın Doğan'ı uyarın' yazısından sonra Ahmet Hakan'ın da Barlas'a cevap vermesiyle başlayan tartışma devam ediyor. 



Hakan son olarak dünkü yazısında Barlas'a 7 tavsiyede bulunmuştu. Barlas da, bugükü köşe yazısında Ahmet Hakan'a 'mahalle' üzerinden yüklendi ve 'Allah ıslah etsin' ifadesini kullandı. İşte Barlas'ın yazısı: 



"Allah ıslah etsin 



Not: 28 Şubat postmodern darbesi döneminde kartel patronlarının karşısında yer aldığı için pişmanlık duyan Ahmet Hakan, şimdi onların sözcüsü ve geçmişinden utanıyor.

Onun karakter tahlilini Salih Tuna dün Yeni Şafak'ta şöyle yapmıştı: 



"- Ahmet Hakan çapul yapsın, icabında destekleriz, ama tutup da damdan atlar gibi Mehmet Barlas'ın önüne atlamasın. Bundan 3 yıl mukaddem yine böyle malikâne / otağtepe falan diline dolamıştı, Barlas, 'insan vaktiyle misafir kabul edildiği ev hakkında böyle konuşur mu' yollu ayar çekmişti de, başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü sanki.



- Onun adına ben utanmıştım.



Bu mahalleden yolunu şaşıran (Allah ıslah etsin) envaiçeşit insan evladı çıktı.

Böylesi hiç çıkmamıştı. İlk kez mahallem adına utanmıştım.

Hâlâ konuştuğuna göre demek ki o hiç utanmamış.

Yazık, çok yazık! Şu yalan dünyada insan utanma duygusunu kaybettikten sonra neyi kazanabilir ki?!"



Köşe yazısının tamamını okumak için tıklayınız.


Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Balon gibi şişiyor, asla yağ çekmiyor! Meğer çözümü bu kadar basitmiş İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Roma, Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine katıyor