Ligin bitimine bir hafta kala Sakaryaspor karıştı. Tuncay Şanlı ve takım kaptanı Burak Süleyman ile yollar ayrıldı

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında Tuzlaspor'a yenilerek play-off finalini garantileme şansını kullanamayan Sakaryaspor'da teknik direktör Tuncay Şanlı ve takım kaptanı Burak Süleyman ile yollar ayrıldı.

Trendyol 1. Lig'in 33. haftasında düşme hattında bulunan Tuzlaspor'a sahasında 2-0 kaybeden Sakaryaspor'da maçın ardından üst üste ayrılıklar yaşandı.

Teknik direktör Tuncay Şanlı ile yolların ayrıldığını duyuran Sakaryaspor, ''Teknik direktörümüz Tuncay Şanlı ile gerçekleştirilen karşılıklı görüşmeler neticesinde yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine bugüne kadarki emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz'' ifadeleri kullanıldı.

Sakaryaspor'da yolların ayrıldığı bir başka isim ise takım kaptanı Burak Süleyman oldu. Yeşil-siyahlı ekip, ''Profesyonel futbolcumuz Burak Süleyman'a yönetim kurulumuzun kararıyla sezon sonuna kadar izin verilmiştir ve mevcut sözleşmesi sonlandırılmıştır. Kamuoyuna duyurulur" denildi.

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi