Kızılcık Şerbeti'ndeki öpüşme krizini ifşa etmişti: Kaan Taşaner'den Feyza Civelek'e bomba sözler

Kızılcık Şerbeti'ndeki yeni karakter Giray Şifacıgil'e hayat veren Kaan Taşaner, dizi setinde yaşanan krizleri ifşa eden Feyza Civelek hakkında konuştu.

Kızılcık Şerbeti dizisinin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun arasında yaşanan öpüşme krizini ifşa eden ve krizin Cannes'da bittiğini açıklayan Feyza Civelek gündem olmuştu.

Senaristin kızı olan ve dizide Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek de bir röportajında "Aşık olduklarında dünyayı ayağa kaldıran, ancak ayrıldıktan sonra birbirlerine düşman kesilenler oluyor. 'Bu rolü oynamam' diyerek yapımcıyı arayanlar bile oluyor..." demişti.

Civelek daha sonra ikilinin sevgili olduğunu ve krizin bundan dolayı yaşandığını, küslüğün de Cannes'da bittiğini söylemişti.

Kızılcık Şerbeti'nde Giray Şifacıgil karakterini canlandıran Kaan Taşaner de bu olaylar üzerine TV100'deki Magazin Hattı programına yaptığı açıklamada Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör arasında yaşananları anlatan rol arkadaşına olay sözler sarf etti.

"LAZIM FEYZA GİBİ İNSANLAR"

Taşaner, Civelek hakkında "Oyuncular normalde çok ketum olur ama Feyza böyle değil. Kendine haz bir karakter. Karakteri itibariyla çok açık sözlü lazım tabii Feyza gibi insanlar. Sette yaşanan olaylarla ilgili sürekli bombalar patlatıyor" ifadelerini kullandı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı