Jorge Jesus, Fenerbahçe'deki görevinden istifa etti: Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir'le oynadıkları ve 2-0'la şampiyon oldukları maç sonrasında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Jesus, "Bugünden itibaren Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim. Kupa kazanmak çok önemlidir. Fenerbahçe 8 senedir kupa kazanamıyordu, oyuncularım elinden geleni yaptı. Fenerbahçe tarihine kupa kazanarak geçtim." dedi.

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Fenerbahçe, rakibi Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü. Sarı lacivertlilerde Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, maç sonu konuştu.

Jorge Jesus şunları söyledi:

Kupa kazanmak çok önemlidir. Fenerbahçe 8 senedir kupa kazanamıyordu, oyuncularım elinden geleni yaptı. Fenerbahçe tarihine kupa kazanarak geçtim. Artık Fenerbahçe'nin teknik direktörü değilim.

Fenerbahçe'de çalışmayı istemiyorum ve sevmiyorum değil. Ben böyle bir karar aldım. Portekiz'e gideceğim ve hayallerimden birini gerçekleştirebilecek miyim diye bekleyeceğim.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde