İzmir'de Şampiyon'a görkemli karşılama!

Filmin başrol oyuncuları İzmirli sevenleriyle buluştu.

Ay Yapım ve Med Yapım imzalı başrollerini Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan’ın paylaştığı yönetmen koltuğunda, senaryosuna da Serkan Yörük ile birlikte imza atan Ahmet Katıksız’ın oturduğu 'Şampiyon' filminin yıldız isimleri, İzmir’de sinema severlerle buluştu.



Halis Karataş ile Begüm Atman’ın ölümsüz ve Bold Pilot’un kazandığı her zaferle daha da güçlenen büyük aşkın hikayesinden uyarlanan Şampiyon filminin başrol oyuncuları İzmir’de büyük ilgi gördü. Destansı bir aşkı beyaz perdeye taşıyan Şampiyon filmini Agora Sinema salonlarında izlemeye gelenler duygusal anlar yaşarken gözyaşlarını tutamayanlar da oldu.





'İzmir’de olmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız'



Agora Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen İzmir galasında filmin başrol oyuncuları Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan, 16:30’daki film gösterimi öncesinde İzmirli sinemaseverlerle bir araya geldi.





Karşılarında coşkulu kalabalığı gören oyuncular bu coşku karşısında heyecanlandıklarını dile getirdiler. İzmir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyleyen Ekin Koç, Farah Zeynep Abdullah ve Fikret Kuşkan, Şampiyon filmini izlemeye gelen İzmirli sevenlerine çok güzel bir film izleyeceklerini ifade ettiler. Kendilerini yalnız bırakmadıkları için gelen herkese teşekkür eden oyuncular seyirciyle buluşmanın ardından filmin gösterildiği salonları ziyaret ettiler. Salonları ziyaretleri sırasında Şampiyon’u izleyecek olan seyircilere iki saatlik çok keyifli bir hikaye anlattıklarını, filmi çekerken çok keyif aldıklarını ve aynı keyfi seyircilerin de yaşamasını ümit ettiklerini dile getirdiler.




Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Otobüs kazası katliamı: 25 ölü Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arınç'tan Özgür Özel'e: Allah bin kere razı olsun