'İstemediğiniz bir görüntüyle karşılaşırsınız Allah korusun'

Yıldız Tilbe, Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde sahne aldı.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Kerki ve Solfej’in düzenlediği güz konserleri kapsamında Harbiye Açık Hava Sahnesi'nde sahne aldı. Tilbe, konserine Delikanlım şarkısı ile başladı.





Kıyafeti nedeniyle zor anlar yaşayan Yıldız Tilbe sıkıntısını seyircilerle paylaştı.





"Bu kıyafetleri böyle yapıyorlar sanki bütün kadınlar 1,90 boyunda... 36-38 beden kadınım. Bazen belini filan bağlayıp 40 bedende giydiğim oluyor. Bunlar etli butlu kadınlara göre. Ben beceremiyorum. Sonra sahnede rahatsız oluyorum. Lütfen kusuruma bakmayın. Vallahi ben şimdi rahat edemem. Elbisem düşer istemediğiniz bir görüntüyle karşılaşırsınız Allah korusun... Şunu bir halledeyim hemen geliyorum."





Performansının ikinci yarsına daha rahat bir kıyafetle çıkan Yıldız Tilbe, dillere dolanan şarkılarını yaklaşık 5.000 kişilik bir koro eşliğinde seslendirdi.





Tilbe, yaklaşık iki saat süren konserini Delikanlım şarkısına yaptığı bis ile noktaladı.




Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı