İsmail Kartal bundan sonra size forma yok dedi. Sivas maçının kadrosuna alınmayınca şoke oldular

Olympiakos karşısında sergilediği performansla eleştirilen Miha Zajc ve seri penaltılarda son penaltıyı kaçıran Leonardo Bonucci, İsmail Kartal tarafından Sivasspor maçının kadrosuna dahil edilmedi. İsmail Kartal'ın sezon sonuna kadar Miha Zajc ve Leonardo Bonucci'ye forma şansı vermesi beklenmezken, iki ismin de sezon sonunda elden çıkarılması bekleniyor.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos'a seri penaltılarda elenen ve tüm odağını Trendyol Süper Lig'e veren İsmail Kartal, Sivasspor maçının kadrosuna Miha Zajc ve Leonarda Bonucci'yi dahil etmedi.

Olympiakos karşısında Fred'in yerine oyuna dahil olan ve büyük eleştirilere maruz kalan Miha Zajc ve penaltı atışından yararlanmayan Leonardo Bonucci'yi Sivasspor maçının kafilesine almayan İsmail Kartal'ın iki isim hakkında da flaş bir karar aldığı iddia edildi.

İsmail Kartal, sezon sonunda Miha Zajc ve Leonardo Bonucci'ye gelecek tekliflerin değerlendirilmesi istediği öğrenildi.

Union Berlin'den büyük umutlarla transfer edilse de takıma beklenen katkıyı veremeyen Leonardo Bonucci'nin ismi MLS ekipleri ile anılırken, Miha Zajc'ın ise Trendyol Süper Lig'den talipleri bulunuyor.

Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi West Ham United, Semih Kılıçsoy için geliyor Asgari ücrete zam temmuzda değil eylülde! Dominik Livakovic, Fenerbahçe'den ayrılıyor Mustafa Destici'den asgari ücret çıkışı