ING Basketbol Süper Ligi'nde play-off eşleşmeleri belli oldu

ING Basketbol Süper Ligi'nde normal sezon, bugün oynanan 4 maçla sona erdi. Bugün oynanan 4 maçın ardından, play-off eşleşmeleri de netleşmiş oldu.

Günün açılış maçında Büyükçekmece'yi deplasmanda 96-88 mağlup eden Fenerbahçe Beko, normal sezonu lider olarak tamamladı. Akşam seansında aynı anda oynanan 3 maçta ise Pınar Karşıyaka deplasmanda Darüşşafaka Tekfen'i 84-80, Frutti Extra Bursaspor kendi sahasında Gaziantep Basketbolu 85-82, Galatasaray Nef de deplasmanda Türk Telekom'u 97-67 mağlup etti.

Bu maçların ardından play-off eşleşmeleri şöyle oluştu:

- (1) Fenerbahçe Beko - Frutti Extra Bursaspor (8)

- (2) Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka (7)

- (3) Galatasaray Nef - Bahçeşehir Koleji (6)

- (4) Darüşşafaka Tekfen - Gaziantep Basketbol (5)

Fenerbahçe Beko - Frutti Extra Bursaspor eşleşmesinin galibi ile Darüşşafaka Tekfen - Gaziantep Basketbol eşleşmesinin galibi, yarı finalde karşı karşıya gelecek.

Anadolu Efes - Pınar Karşıyaka eşleşmesinin kazananı ile Galatasaray Nef - Bahçeşehir Koleji eşleşmesinin kazananı ise diğer yarı final eşleşmesini oluşturacak.

Fabrikada grup seks: 4 kişi olay anında basıldı Yarın başlıyor uyarı geldi. Meteoroloji açıkladı Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... Esra Ezmeci'nin damacana cevabı kırdı geçirdi İşte Green Card 2025 sorgulama ekranı Vahşet... Afrodizyak için kartalları öldürüyorlar!