Hülya Avşar, Başbakan'la görüşmesinin detaylarını anlattı

Ünlü şarkıcı ve oyuncu, katıldığı televizyon programında o görüşmeyi anlattı.

Gezi Parkı eylemleri sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen Hülya Avşar, Kanaltürk'te Candaş Tolga Işık'ın sunumuyla ekrana gelen 'Bunu Konuşalım' programına konuk oldu.



Başbakan'la yaptığı görüşmenin detaylarını anlatan Avşar, şu şekilde konuştu:



"Belki burada söylemem yanlış olacak. Bilemiyorum ama söylemek istiyorum şu anda. Başbakana 2 soru sordum. Önce söylemek istemediğim. Ama şimdi söylersem artık üzerinden zaman da geçti. İlk sorum Başbakana şeydi, Sizin psikolog bir danışmanınız var mı? dedim. Var tabi dedi. Sanırım siz dinlemiyorsunuz o zaman dedim. Etkileyemiyorlar sizi anlamında. O anda bir şeylerin yanlış gittiğine inanıyordum. Ben tamamen duygusal tarafındayım. Teknik kısmını çok iyi bilmiyor olabilirim. İkinci sorum da, ikinci sorum değil, bir süre sonra da ikinci söylediğim önemli şeyde de sizin de çok hatalarınız var dedim. O zaman lütfen söyleyin bana hatalarımı dedi."


Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Beşiktaş'ta kaleye ilk aday Altay Bayındır Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arina Fedorovtseva tatil sezonunu açtı