Hatay'da büyük korku ve panik yaşandı. Bomba gibi ses çıkardı. Sarsıntı yaşandı. İş makinesinin üzerine 6 katlı bina çöktü

Kahramanmaraş depreminin vurduğu Hatay'da yıkım esnasında 6 katlı bina iş makinesinin üzerine çöktü. O anlarda bomba gibi ses çıktı. Deprem oluyormuş gibi sarsıntı yaşandı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Kaynak: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da yaşanmıştı. Asrın felaketinden ağır yaralar alan kentte, enkaz kaldırma çalışmaları gece ve gündüz aralıksız devam ediyor.

Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi’nde akşam saatlerinde 6 katlı ağır hasarlı bir binanın iş makinasıyla yıkımı esnasında bina iş makinasının üzerine çöktü. O anlarda büyük bir gürültü duyuldu, çevrede hafif bir sarsıntı yaşandı.

Operatör, kazayı yara almadan atlattı. Binanın çökme anı ve iş makinesinin devrilme anıysa anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

İşte o görüntüler:

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı