Geç geldiniz dedi kürekle ambulansa saldırdı! Hamile sağlık çalışanı kırılan cam parçaları nedeniyle yaralandı

Gece saatlerinde bir ihbara giden ambulans saldırıya uğradı. Hasta yakını olduğu öğrenilen Y.A. isimli bir kişi kürekle "Geç geldiniz!" diyerek ambulansa saldırdı. Saldırıda hamile olduğu öğrenilen sağlık çalışanı kırılan camdan gelen parçalarla yaralandı.

Kaynak: DHA

Adana'nın Kozan ilçesinde hasta yakını Y.A., "Geç geldiniz" diyerek kürekle saldırdığı ambulansın camlarını kırdı. Saldırıda hamile olduğu öğrenilen sağlık çalışanı, kırılan cam parçaları ile yaralandı.

Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Karacaoğlan Mahallesi Itır Sokak'ta meydana geldi. Gelen ihbar üzerine hastaya müdahaleye giden ambulansa, hasta yakınları saldırdı. İddiaya göre, "Geç geldiniz" diyerek kürekle saldıran hasta yakını Y.A., ambulansın camlarını kırdı. Saldırı sırasında ambulanstaki hamile bir sağlık çalışanı, gözüne gelen cam parçaları nedeniyle yaralandı. Düşük yapma riskiyle hastaneye kaldırılan sağlık çalışanı, tedaviye alındı. Öte yandan sağlık çalışanları, olayın ardından saldırıyı gerçekleştiren şüpheli Y.A. hakkında şikayette bulundu.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde