DİSCOVERY TV´YE TÜRK TRANSFER

ABD´de yaşayan dünyanın sayılı kalp cerrahlarından Dr. Mehmet Öz, Discovery Channel televizyon kanalı için sağlık programı hazırlayacak.

New York'taki Columbia Üniversitesi Presbytarian Hastanesi'nde çalışan Dr. Mehmet Öz, başarısını şimdi de televizyon ekranlarına taşıyor. Dr. Öz, ABD'nin yanı sıra tüm dünyada 1 milyar izleyiciye ulaşan Discovery Channel televizyon kanalında hazırlayacağı ve her hafta değişik bir ünlüyü konuk edeceği programla sağlıklı yaşamın sırlarını verecek.

Sabah gazetesi'ne konuşan Dr. Mehmet Öz, programına ABD'nin eski Başkanı Bill Clinton, Amerikalı izleyiciler tarafından en iyi televizyon sunucusu seçilen Oprah Winfrey gibi ünlüleri konuk edeceğini belirterek, izleyicilerini sağlıklı yaşam konusunda aydınlatmak istediğini kaydetti.

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL! 6.5 büyüklüğünde deprem; işte merkez üssü