Ceketini düğmelerini açtı görenler yorum yapmadan duramadı. Hafsanur Sancaktutan tarzıyla şaşırttı

Geçtiğimiz yaz Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle çok konuşulan Hafsanur Sancaktutan güzelliğiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Oyuncu, bu kez de ilginç tarzıyla şaşırttı.

Geçtiğimiz yaz Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Ya Çok Seversen dizisinde hayat verdiği 'Leyla Köksal' karakteriyle çok konuşulan Hafsanur Sancaktutan güzelliğiyle de dikkatleri üzerinde topluyor. Oyuncu, bu kez de ilginç tarzıyla görenleri şaşırttı.

Ya Çok Seversen, Son Yaz, Dünyayla Benim Aramda, Aşk Ağlatır, Darmaduman gibi başarılı yapımlarda rol alan ve cesur sahneleriyle adından sık sık söz ettiren Hafsanur Sancaktutan bu kez de cesur tarzıyla gündem oldu.

POZLARI GÜNDEM OLDU

Üzerine ceket giyen Hafsanur Sancaktutan, ceketinin düğmelerini açtı. Kombinini aynı renk bir pantolon ve blazer ceket ile uyum içinde tamamlayan ünlü oyuncunun tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Sancaktutan'ın hayranları oyuncuya ne giyse yakıştığını yazdı. 

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL! 6.5 büyüklüğünde deprem; işte merkez üssü