Beşiktaş Emlakjet'ten müthiş geri dönüş! Tarihinde bir ilki başardı

Beşiktaş, EuroCup çeyrek finalinde Hapoel Tel Aviv ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar bir ara 18 sayı geri düşmesine rağmen pes etmedi ve parkeden 94-89'luk skorla galip ayrılarak adını yarı finale yazdırdı.

EuroCup çeyrek finalinde Beşiktaş Emlakjet, Hapoel Tel Aviv'i 18 sayı geriden gelerek 94-89'luk skorla mağlup etti ve adını yarı finalde yazdırdı.

Beşiktaş bir ara 18 sayı geriye düştüğü maçta ikinci yarıda müthiş bir geri dönüşe imza attı. Siyah-beyazlılar rakibi karşısında bitime 3 dakika kala skorda 88-92’yle üstünlüğü ele geçirdi. Beşiktaş rakibi karşısında skor üstünlüğünü kalan bölümde korudu ve sahadan 89-94 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ TARİHİNDE BİR İLK

Bu sonuçla Beşiktaş Emlakjet, tarihinde ilk kez EuroCup yarı finaline çıktı. Siyah-beyazlılar, yarı finalde Fransız ekibi JL Bourg ile mücadele edecek.

MATHEWS VE MİTCHELL'DAN DEV KATKI

Beşiktaş’ta Jonah Mathews 28 sayı, 5 asist, 3 ribaund ile galibiyette önemli rol oynarken Matt Mitchell da 22 sayı ve 6 ribaundla ön plana çıktı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı