Batu Akdeniz Ve Konukları: Caner Karamukluoğlu (TNK), Koray Candemir, Second,Melis Fis, Paptırcem ve çok daha fazlası Açık Sahne'de

Batu Akdeniz ve Konukları, Zorlu PSM %100 Studio’ya, Tolga Akyıldız’la %100 Açık Sahne’nin 33’üncü etkinliği için geliyor. Batu Akdeniz Ve Konukları: Caner Karamukluoğlu (TNK), Koray Candemir, Second, Egemen Akkol, Melis Fis, Rana Türkyılmaz, Paptırcem ve Umut Er, 3 Aralık Cumartesi 21.00- Zorlu PSM %100 Studio'da olacak.

TNK'den Caner Karamukluoğlu, Koray Candemir, Second, Egemen Akkol, Melis Fis, Rana Türkyılmaz, Paptırcem, ve Umut Er’in sahne alacağı; başka yerde izleyemeyeceğiniz bu özel konser için 3 Aralık Cumartesi Saat 21.00’de Zorlu PSM %100 Studio’da gerçekleşecek.

%100 Açık Sahne 33'üncü kez ilklerin sahnesi!

Müdavimlerinin ‘Tek günlük festival’ olarak nitelendirdiği %100 Açık Sahne'de birçok müzisyeni aynı sahnede buluşturarak farklı bir kulvar yaratan Tolga Akyıldız; bugüne dek 300’ü aşkın ismi ağırladı. Müzik sektörüne yeni isimler kazandırmayı misyon edindiği gibi unutulmaz müzik buluşmalarının sahnesi de olan %100 Açık Sahne; sürprizlerle dolu performanslarla 9 yıldır adından söz ettiriyor ve fark yaratıyor. 

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı