Avusturya'da çığ can aldı. Üç Hollandalı turist hayatını kaybetti

Avusturya'da meydana gelen çığ felaketi, 3 Hollandalı turistin hayatını kaybetmesine neden oldu. Vadide gerçekleşen çığ düşmesi sonrasında olay yerine kurtarma ekipleri sevk edildi ve arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Kaynak: A.A

Polisin yaptığı açıklamada, 4 Avusturyalı tur rehberi ve 17 Hollandalı turistten oluşan 21 kişilik ekibin İmst kasabası yakınlarındaki Ötz vadisinde çığ düşmesinden etkilendiği bildirildi.

Açıklamada, kazada 3 kişinin yaşamını yitirdiği, bir kişinin ise yaralı olarak çevredeki bir hastaneye sevk edildiği kaydedildi.

ÇOK SAYIDA HELİKOPTER SEFERBER EDİLDİ 

4 tur rehberi ve 13 turisttin kazadan yara almadan kurtarıldığı bilgisi de paylaşıldı.

Olası başka çığ düşmesi tehlikesine karşı arama kurtarma ekiplerinin temkinli hareket ettiği belirtilen açıklamada, başta 6 helikopter olmak üzere çok sayıda arama kurtarma ekibin çığdan etkilenen turistler için seferber olduğu aktarıldı.​​​​​​​

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Okan Buruk, Attila Szalai'nin peşinde 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi