Akit TV'deki o sözlerin ardından işine son verildi

Aydın Üniversitesi'nde görev alan Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven Akit TV'deki Derin Kutu programında 13-16 yaşındaki kız çocuklarıyla ilgili skandal sözlere imza attı. O sözlerin ardından karar verildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde görev alan Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven Akit TV'deki Derin Kutu programında 13-16 yaşındaki kız çocuklarıyla ilgili skandal sözlere imza attı.

İstanbul Aydın Üniversitesi, tepki çeken o sözlerin ardından Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven hakkında soruşturma başlatmıştı.

Soruşturmanın ardından Özgüven'in İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından görevine son verildi.

İstanbul Aydın Üniversitesi konuyla ilgili olarak " Üniversitemizin felsefesine tamamen zıt ve kabul edilmesi mümkün olmayan açıklamalarından dolayı İstanbul Aydın Üniversitesi ile ilişiği kesilmiştir" açıklamasını yaptı.

NE DEMİŞTİ?

Prof. Dr. Muttalip Kutluk Özgüven, Akit TV'de katıldığı programda "Ama Allah o genci yaratırken özellikle 13-16 yaşında olağanüstü… Yani, Süperman diye bir şey yok, hayal kahramanı ama süper kadın diye bir ırk var. Burada 13-16 yaşı arasında… İstediğiniz doktora sorun. En üstün nitelikli insan, yeryüzünde 13-16 yaşındaki, 13-17 diyelim hadi, ya da 12-18 olarak büyütelim… Bu yaşlarda çok muazzam rejenerasyon kabiliyeti var. Vücudu mükemmel falan…Yani bu yaş ilk çocuğu doğurmak için ideal bir yaş olarak belirlenmiş. Ben diyorum ki erkekler olsun, kadınlar olsun" demişti.

Okan Buruk, Yusuf Yazıcı ile görüştü Beşiktaş'ta kaleye ilk aday Altay Bayındır Hisar cinsi koyunlara yoğun ilgi İstanbul'da 1 Mayıs tedbirleri alınmaya başlandı! Cinsiyet değiştirmişti: İç çamaşırlı pozlar geldi Arina Fedorovtseva tatil sezonunu açtı