Ünlü oyuncu Gonca Cilasun, MedyaTava'nın sorularını yanıtladı: ‘Sefirin Kızı artık bambaşka bir hikaye...'

Ömer ÜST / MedyaTava
omerust@outlook.com

‘Sefirin Kızı artık bambaşka bir hikaye...'

Yoğun temponuz içinde bize zaman ayırdığınız için teşekkür ederim Gonca Hanım. Sefirin Kızı çekimleri İstanbul dışında yapılıyor. Ne gibi zorlukları oluyor? Ya da güzel yanları neler?

Ben de size teşekkür ederim. İstanbul dışında daha önce birkaç işte çalışmıştım. Bu yüzden yeni bir deneyim daha oldu sadece. Hatta bu pandemi süreci, eşimle hayati bir karar almamıza da neden oldu. İstanbul'dan taşınmayı uzun süredir düşünüyorduk. Bu süreçte buraya taşındık ve küçük bir köye yerleştik. Doğal ve inanılmaz güzel bir çevre. Yaşamanın konfor ve rahatlığı var. Bir yandan Bodrum içinde kaldığımız yer de rahat ve konforlu. Bodrum’un çevresinin güzelliğini ve rahatlığını anlatmaya gerek yok sanırım. Pandemi sürecinde rehabilitasyon gibi oldu bize. Stres ve panik oranı çok düşük ve görece çok daha steril bir yerdeyiz. Bu nedenle çalışmak da yaşamak da rahat ve kolay.

İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!