Meğer karıncalar bu yüzden evlere geliyormuş: Evdeki karıncalardan kurtulmanın yöntemi belli oldu. Sadece bir dilim bırakılması yetiyor

Evdeki karıncalardan kurtulmanın yöntemi belli oldu. İşte detaylar...

Karınca masum olarak görülen böcek türleri arasında işaret edilebiliyor. Ayrıca birbirleri ile uyumlu geçinebilen karıncalar, koloniler halinde yaşayabiliyorlar. Bu nedenle evlere girdiklerinde sayılarını kısa sürede artırabiliyorlar. Bunun sonucunda ise, o böcekten kurtulmanın yöntemleri araştırılabiliyor.

Öte yandan karıncalardan kurtulmak için evlere neden geldiklerinin de bilinmesi gerekiyor. Çünkü o böcekler evden temizlense de tekrardan geri gelebilirler.

KARINCA BU YÜZDEN EVLERE GELİYOR

Koloniler halinde yaşayabilen karıncalar, yiyecek bulma ve yuvalarına taşıma konularında adeta usta gibi hareket edebilirler. Bu nedenle evlerdeki; şeker, çöp, su, kırıntılar ve yemek artıkları o böcekler için bir numaralı besin kaynakları arasında gösterilebilir.

O böceklerden kurtulmak için evlerin düzenli bir şekilde temizlenmesi ve yukarıdaki besinlerin iyi muhafaza edilmesi ve dökülmemesine dikkat edilmesi öneriliyor.

2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti Hakkari'de ortaya çıktı değeri 3 milyon TL! Yılan uzmanı gördükleri karşısında büyük şoke oldu Sezonun ilk kruvaziyeri geldi: Horon teptiler Dünyanın en zehirli örümceği Türkiye'de yayılıyor