Dünyanın en zehirli örümceği yayılıyor! Sivas, Tokat ve Malatya'dan sonra Eskişehir'de de görüldü: Argiope lobata bir ısırığıyla sinir hücrelerini öldürerek can kaybına neden oluyor

Dünyanın en zehirli örümceklerinden biri olarak kabul edilen ve bir ısırığıyla insanın sinir hücrelerini öldürüp can kaybına neden olan "Argiope lobata" türü örümcek Türkiye'de birçok ilde görülmeye başlandı. Sivas, Tokat ve Malatya'da görülen Argiope lobata şimdi de Eskişehir'de görüldü.

Dünyanın en zehirli örümceklerinden biri Türkiye'de birkaç ilde birden görüldü. Giderek yayıldığı tahmin edilen Argiope lobata isimli örümcek türü bir ısırığıyla insanların sinir hücrelerini öldürerek can kayıplarına neden oluyor.

"Argiope lobata" Sivas, Tokat ve Malatya'nın ardından Eskişehir'de de görüldü. Sivas kent merkezinde yaşayan Güney Nair, doğa yürüyüşü sırasında büyük bir örümcekle karşılaştı.

110 kilodan 50 kiloya düştü şimdi tanınmaz halde Adana yine şaşırtmadı: Okul bahçesinde kebap! Buraya bahar gelmedi. Mayıs ayında 5 metrelik kar İslam Memiş'ten 'ayı piyasası' uyarısı Sinem Kobal'ın cesur tarzı sosyal medyayı salladı! Tamer Karadağlı'nın kızı Zeyno sahnede!