Halk Ekmeğe zam geliyor! İBB Halk Ekmeğin başındaki Özgen Nama konuştu: Bir ekmeğin maliyeti 3 lira

Halk Ekmeğin başındaki Özgen Nama, zam açıklaması yaptı. "Şu anda bir ekmeğin maliyeti bize yaklaşık 3 lira." dedi. Önümüzdeki günlerde ne yapacaklarını açıkladı.

Buğday ve un fiyatlarındaki artış ekmek fiyatlarına yansımaya devam ediyor. Birçok ilde ekmeğin fiyatı 5 TL’ye kadar çıktı. Maliyetlerin artmaya devam etmesi durumunda ekmek fiyatının sonbaharda 7 TL’ye çıkacağına dikkat çekiliyor.

İBB Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama, maliyetlerdeki artışa karşın ekmeği 2 TL’den satmaya devam edeceklerini açıkladı. Nama, “İBB Halk Ekmek olarak biz zam yapmamak için direniyoruz. Şu anda bir ekmeğin maliyeti bize yaklaşık 3 lira. Yoksul kesimin tükettiği ekmekleri maliyetinin altında satıyoruz. Amacımız direnebildiğimiz kadar milyonlarca yurttaşımıza ekmeği 2 liradan verebilmek” dedi.

İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!