Gülme şekliniz karakter özelliklerinizi ele veriyor. Gülme şekline göre nasıl bir insansın? Gülme şekliniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı

Gülme şekliniz ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte gülme şeklinize göre karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

1 - YÜKSEK SESLE GÜLMEK

Gürültülü bir kahkahanız varsa, kişilik özellikleriniz korkusuz, cesur ve kendinden emin olduğunuzu gösterir. Senin hakkında kimin ne düşündüğü umrunuzda değil. Ne istediğiniz konusunda netsiniz ve bunun için gidiyorsunuz. Kararlılığınız etkileyici. Hayatı dolu dolu yaşıyorsun. Son derece enerjik ve bulaşıcısınız. Gülüşün kadar içtensin de. Sözlerini küçümsemeyecek ya da hiçbir şeyi taklit etmeyeceksin. Vahşi ruhunuzun yükselmesine izin veren maceraları ve aktiviteleri seviyorsunuz. Her zaman, her yerde iyi bir kahkaha atmayı seviyorsunuz.

2 - KIKIRDAYARAK GÜLMEK

Kıkırdayarak gülüyorsanız, kişilik özellikleriniz genellikle çekingen, ve utangaç olduğunuzu gösterir. Gülmekten keyif alıyorsunuz ama başkalarının sizin hakkınızda ne düşünebileceğiyle ilgileniyor gibisiniz. Dikkatleri üzerinize çekmekten kaçınıyorsunuz. İlgi odağı olmaktan hoşlanmıyorsunuz. Her şeyden zevk alacaksın ama asla gardını bırakmayacaksın. Seçilmiş arkadaşlar edinirsiniz ve sadece onların yanında rahat olursunuz. Güvenilir ve sorumlusunuz. Entelektüel şeylere karşı daha büyük bir eğiliminiz var.

İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!