Görsel zeka testi: Resimdeki farklı sayıyı 5 saniye içinde bulabilir misin? Sadece bıçak gibi keskin gözleri olanlar 5 saniyede bulabiliyor

Bu zeka testinde, resimdeki farklı sayıyı bulmaya çalışın. Sadece bıçak gibi keskin gözleri olan insanlar 5 saniyede bulabiliyor.

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile sizlerleyiz. Bu testte bir sayfa dolusu 70 sayısı görmekteyiz. Ancak bu sayılardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden ise resimde farklı olan sayıyı bulmanız isteniyor. Resimde gizlenmiş 78 sayısını bulmak için süreniz 5 saniye olacak.

Resimde gizlenen 78 sayısı görmek için kartal kadar keskin göler ve sherlock Holmes kadar usta bir dedektif olmanız gerekiyor. Peki ya siz kendinize güveniyor musunuz? Hazırsanız, süreniz başlıyor...

İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!