Elektrik faturası yüksek gelenler dikkat. Faturanızı karbonat ile yarı yarıya düşürebilirsiniz. Çamaşır makinesine 1 kaşık ekleyin

1 KAŞIK EKLEMENİZ YETERLİ OLACAK

Çamaşır makinesini çalıştırırken çamaşır makinesinin daha az elektrik harcaması için, her yıkama esnasında çamaşır makinenizin içerisine 1 yemek kaşığı dolusu karbonat eklemeniz çamaşırların derinlemesine temiz olmasını sağlarken, düşük sıcaklıklarda tüm kıyafetlerin temizlenmesini sağlamaktadır.

90 derecelik programda çamaşır yıkamayı tercih ediyorsanız, derinlemesine temizlik sağlamak çamaşır makinesini düşük dereceli programda açarak, yıkama esnasında çamaşır makinenizin içerisine 1 yemek kaşığı dolusu karbonat eklemeniz düşük ısıda çamaşırlarınızın derinlemesine temiz olmasını sağlamaktadır.

Daha az enerji harcanması da haliyle elektrik faturasının çok daha uygun fiyatlarda olmasına neden olmaktadır. Bu yöntem sayesinde çamaşır makinenizde otomatik bir düşüşün olduğunu gözlemlemeniz mümkün.

İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!