Canan Karatay büyük bombayı patlattı: Herkesin mutfağında bulunan o gıdadan uzak durulması gerektiğini söyledi. Vücudu zehirliyor

Ezber bozan açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Prof Dr. Canan Karatay, yeni bir gıdayla daha karşımıza çıktı. Herkesin mutfağında bulunan beyaz şekerin kesinlikle tüketilmemesi gerektiğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Şekerin, kanserli hücreleri beslediğini dile getiren Karatay, kanserden korunmak için şekerden uzak durulmasını önerdi. Şekerin insan hayatındaki zararlarine ilişkin şu ifadeleri kullandı. "Bugün maalesef şeker hastalarına verilen listelerde 8-10 dilim ekmek var. Ondan sonra şeker hastalığı iyileşmez deniliyor. Şeker hastalığı ailede varsa dahi, o ailenin beslenmesine bağlıdır, yanlış beslenmesine bağlıdır.

Kesinlikle genetik değildir. Şeker hastalığı da, kanser de iyileşir. Hiçbiri genetik değildir. Hepsi yediğimize, içtiğimize ve yaşama biçimimize bağlıdır. Burada bir şeyi açıklamak istiyorum. Açlık kan şekerinizi ölçtüğünüz zaman normal ise şeker hastalığım yoktur diye kanmayın. Ya tokluk şekerine bakılacak, ya da kan insülinine. En hassası kan, insülin değeridir. İnsülin en önemli hormonlardan biridir"

Aynı zamanda bir bardak şekerli içeceğin içerisinde 22 adet küp şeker bulunduğunu da dile getiren Karatay, şekerli tüm içeceklerden uzak durulması gerektiğini belirtti.

Limonların küflenmesini önleyen tüyo açıklandı Yumurta kabuklarının renginin sırrı ortaya çıktı Farklı sayıyı 6 saniye içinde bulabilir misin? Dünyanın en zehirli örümceği Türkiye'de yayılıyor Ne çürüyor ne de filizleniyor! İşte tüyosu... İstanbul'da pazar günü: Hem maraton hem yarış var!