İstanbul'da yollar kapatılıyor. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ve İstanbul Yarı Maratonu aynı güne denk geldi: Pazar günü hangi yollar kapatılacak? Metrobüs çalışacak mı?

İstanbul'da pazar günü için plan yapanlar aman dikkat. Hem Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu hem de İstanbul Yarı Maratonu yarın koşulacak. İstanbul'da birçok yol ve köprüler kapatılacak. Tramvay ve arabalı vapur seferleri de yapılamayacak. Pazar günü metrobüs çalışacak mı? İşte 28 Nisan 2024 Pazar günü İstanbul'da kapalı yollar.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

İstanbul 28 Nisan Pazar günü, yani yarın çok önemli iki etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ve Türkiye İş Bankası 19. İstanbul Yarı Maratonu pazar günü koşulacak. Bu nedenle 28 Nisan Pazar Günü yani yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak. İstanbul Valiliği'nce trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. Kentte her iki etkinlik nedeniyle bazı tramvay ve arabalı vapur seferleri de yapılamayacak. Metrobüs seferlerinde de bazı güzergahlar kapatılacak. 

İstanbul Valiliği'nce trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi. İşte hafta sonu İstanbul'da trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar...

Mutfağında 3 patatesi olan hemen denesin Saklı cennet ortaya çıktı herkes oraya akın ediyor Siyasetçileri buluşturan cenaze töreni 100 bin anneye, 100 bin demet çiçek Putin'den Kızıl Meydan'da gövde gösterisi Önemli yapımlar geliyor