Putin'den Kızıl Meydan'da gövde gösterisi: Batı, İkinci Dünya Savaşı’nın derslerini unutmaya çalışıyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İkinci Dünya Savaşı sonunda, Nazi Almanyasının kayıtsız şartsız teslimiyetini imzaladığı Zafer Günü’nün 79’uncu yıl dönümünde Kızıl Meydan'da gövde gösterisi yaptı. Putin, “Batı'da İkinci Dünya Savaşı'nın derslerini unutmak istiyorlar. Nazizme karşı gerçek savaşçıların anıtlarını yıkıyorlar, hainleri ve Nazilerin suç ortaklarını kaidelere yerleştiriyorlar” dedi.

Kaynak: DHA

Sovyetler Birliği tarafından Zafer Günü ilan edilen 9 Mayıs’ın 79’uncu yıl dönümünde, Moskova’daki Kızıl Meydan’da konuşan Putin, “Babalarımızı, dedelerimizi ve büyük dedelerimizi onurlandırıyoruz. Onlar kendi topraklarını savundular ve Nazizmi ezdiler, Avrupa halklarını özgürleştirdiler ve askeri ve işçi kahramanlığının doruklarına ulaştılar. Bugün İkinci Dünya Savaşı hakkındaki gerçekleri nasıl çarpıtmaya çalıştıklarını görüyoruz. Bu durum, esasen sömürgeci olan politikalarını ikiyüzlülük ve yalanlar üzerine kurmaya alışmış olanları rahatsız etmektedir."

Dereotlu poğaçanız 10 dakikada fırında Tarlasına giden Tokatlı çiftçi şok yaşadı Zenginliği en yakın zamanda tadacaklar Bu burçlara sahip olanlar yaşadı Beyaz yumurta mı yoksa kahverengi yumurta mı? Bir araba ağırlığındaki Paşa rekor fiyata satıldı