Bir Türk klasiği olan 1973 model Anadol STC-16 ile yarışacaklar! Pekin-Paris Klâsik Otomobil Rallisi’nde Türk baba-oğul sürprizi

Ali Eriç ve oğlu Alican Eriç, 18 Mayıs-23 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek Pekin-Paris Klâsik Otomobil Rallisi’nde, bir Türk klasiği olan 1973 model Anadol STC-16 ile yarışacaklar! Türk tasarımcılar tarafından tasarlanıp seri olarak üretilmiş ilk ve tek Türk spor otomobili olma özelliğini hâlâ koruyan aracın pilotluğunu Alican Eriç yaparken, baba Eriç ise co-pilot koltuğunda oturacak.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Bu yıl 8. kez düzenlenen ve çeşitli ülkelerden 110 ekibin katıldığı ralli, 18 Mayıs’ta Pekin’den start alacak. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 8 ülkeden geçecek olan 8. Pekin-Paris Klâsik Otomobil Rallisi, 36 günlük maceralı bir yolculuğun ve yaklaşık 14.500 km’nin ardından 23 Haziran’da Paris’te son bulacak.

İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!