Beşiktaş'taki o eve 3. kez araç çarptı! Yine faciadan dönüldü, deprem oldu zannettiler

İstanbul Beşiktaş'ta tadilatı kısa bir süre önce tamamlanan eve yine bir araç çarptı. 3 ay içerisinde 3. kez aracın çarptığı evde yine faciadan dönüldü. . Ehliyetsiz olduğu ve boş viteste seyrettiği iddia edilen sürücü, aracının kontrolünü kaybedince kısa süre önce tadilatı biten eve daldı. Ölen ya da yaralının olmadığı kazada evde bir kez daha hasar oluşurken, dehşet anları kameralara yansıdı.

Kaynak: İHA

Beşiktaş Yıldız Mahallesi’ndeki bir apartmanın bodrum katındaki daire, 3 ayda içinde 3. kez meydana gelen kaza nedeniyle bir kez daha hasar aldı. Ehliyetsiz olduğu ve boş viteste seyrettiği iddia edilen sürücü, aracının kontrolünü kaybedince kısa süre önce tadilatı biten eve daldı. Ölen ya da yaralının olmadığı kazada evde bir kez daha hasar oluşurken, dehşet anları kameralara yansıdı.

Beşiktaş Yıldız Mahallesi’ndeki bir apartmanın bodrum katındaki daire, 3 ay içerisinde 3. kez meydana gelen kaza nedeniyle bir kez daha hasar aldı. O dairede yaşaya Selver Yaprak ise 23 Nisan sabahı uyandıktan kısa süre sonra dışarıdan gelen çarpma sesiyle dışarı koştu. Saat 06.30 sıralarında 34 GAV 509 plakalı otomobiliyle dik bir yokuştan inen Erten Çayir (58), aracın kontrolünü kaybedince Selver Yaprak’ın yaşadığı eve çarpmıştı.

Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu 4 tondan 1 kilo çıkıyor! Bu yıl erken başladı CHP lideri Üç Fidan'ı mezarları başında andı Meğer o derdin ilacı limon kabuklarıymış! Türk mühendis çift üretti: Balistik Lego Beton!