Anzaklar da Çanakkale'yi unutmadı. Ellerinde Türk ve Avustralya bayraklarıyla binlerce kişi 109 yıl önce savaşta hayatını kaybeden atalarını andı

Yeni Zelanda ve Avustralya ordusu Anzaklar'ın anısına "Şafak Ayini Anma Töreni" Arıburnu'nda yapıldı. Ülkelerinden gelen binlerce kişi 109 yıl önce savaşta hayatını kaybeden atalarını törenle andı. Anzaklar ellerinde Avustralya ve Türk bayraklarıyla sabahladı.

Kaynak: AA-DHA

Çanakkale Kara Savaşları'nın 109'uncu yıl dönümünde Yeni Zelanda ve Avustralya Kolordusu Anzakların anısına 'Şafak Ayini Anma Töreni', Tarihi Gelibolu Yarımadası'ndaki Arıburnu önünde bulunan Anzak Koyu'nda düzenlendi. Yeni Zelanda ve Avustralya'dan gelen binlerce kişi, 109 yıl önce savaşta hayatını kaybeden atalarını törenle andı.

Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... Vahşet... Afrodizyak için kartalları öldürüyorlar! Puf puf kabarıyor yumuşacık oluyor Baklava makinesi üretti, talep patlaması yaşandı Bodrum'daki dün gece patlama.. 16 mahalleye su yok Mayıs ayında nerede denize girilebilir?